home

 

 

Esilehele

Dokumendid

Põhikiri
Programm
Kongressid
Valimised

Uudised

Pressiteated
Materjalid
Välispoliitika

 

   
   
 

VASAKPARTEI TUTVUSTAS END NARVAS

EESTIMAA ÜHENDATUD VASAKPARTEI
PRESSITEADE

Eestimaa Ühendatud Vasakpartei XIV (liitumis)kongress, mis toimus 28. juunil 2008, kuulutas välja üleminekuperioodi, mille käigus endise Eesti Vasakpartei ja endise Konstitutsioonierakonna piirkondlikud organisatsioonid ühinevad. Praegu moodustavad need endised erakonnad Eestimaa Ühendatud Vasakpartei fraktsioonid, mille nimed on vastavalt "Võrdsus" ja "Ühtsus".

EÜVP fraktsioonid korraldasid 27. septembril esimese piirkondliku avatud teabepäeva Narva kultuurimajas Rugodiv. Üritus oli mõeldud nii erakonna liikmetele kui avalikkusele ning seadis eesmärgiks liitumispõhimõtete selgitamise,. ühinenud erakonna poliitiliste eesmärkide tutvustamise, liitunud erakondade Narva linna aktiivi omavaheliste kontaktide loomise ning vahetu suhtlemise võimaluse erakonna uue juhtkonna ja kohaliku aktiivi vahel.

Kohtumisel osalesid partei üks kahest kaasesimehest Heino Rüütel, keskjuhatuses Narva linnaorganisatsiooni esindav Vladimir Manuilov ning erakonna fraktsioone esindavad kontrolltoimkonna liikmed Maardu linnapea Georgi Bõstrov ja Tiit Toomsalu Tallinnast. Kohtumise olid ühiselt ette valmistanud endise Eesti Vasakpartei Narva linnaorganisatsiooni esimees, Narva linnavolikogu kauaaegne aseesimees Nikolai Kulikov ja endise Konstitusioonierakonna Narva linnaorganisatsiooni esimees Juri Boþko.

Kohtumise lõpus vastati Narva linna ajakirjanike küsimustele.

Vasakpartei kavandab oma poliitikat tutvustavaid kohtumisi ka teistes Eesti piirkondades.

Taivo Rist,
EÜVP Keskbüroo juhataja

Tallinnas, 29. septembril 2008. a.

Esileht Põhikiri Programm Kongressid Pressiteated Materjalid Ajaleht Keskjuhatus Piirkonnad Noortesektsioon Naljanurk Valimised Aruanded Liikmeks astumine Välispoliitika