home

 

 

Esilehele

Dokumendid

Põhikiri
Programm
Kongressid
Valimised

Uudised

Pressiteated
Materjalid
Välispoliitika

 

   
   
 

UUSKÜLAS TOIMUSID EESTIMAA ÜHENDATUD VASAKPARTEI SUVEPÄEVAD

Eestimaa Ühendatud Vasakpartei korraldas 11.–13. juulil 2008 Peipsi ääres Uuskülas oma suvepäevad,. et kahe ühinenud partei liikmed saaksid omavahel tutvuda. Suvepäevadel osales sadakond inimest kummastki endisest erakonnast, mis 28. juunil ühinesid. Lisaks tutvumisele ja ühise poliitika arutamisele korraldati hulgaliselt spordivõistlusi.

Et erakonna keskjuhatuse liikmetest oli kohal absoluutne enamus, siis toimus ka Vasakpartei keskjuhatuse mitteametlik istung. Arutati keskjuhatuse töökorraldust, Euroopa Parlamendi ja kohalike Ärilaen omavalitsuste volikogude valimisi 2009. aastal ning suhteid Euroopa Vasakparteiga. Juhatus tutvus järgmise Europarlamendi valimiste reklaamplakatite kavandiga. Istungit juhtisid erakonna kaasesimehed Heino Rüütel ja Sergei Jürgens.

Kontrolltoimkonna kohtumisel osalesid selle kõik liikmed: Georgi Bõstrov, Tiit Toomsalu, Kalju Hermann ja Anatoli Jegorov.

Erakond saab endale kakskeelse ajalehe "Ühtsus ja Võrdsus", vene keeles "Jedinstvo i Ravenstvo". Ajalehe nimi tuleb erakonna kahe fraktsiooni nimedest: endise Eesti Vasakpartei põhjal moodustati fraktsioon Ühtsus ja endise Eesti Konstitutsioonierakonna baasil fraktsioon Võrdsus. Juhatus otsustas ajalehe toimetuse koosseisu.

Vasakpartei keskjuhatuse esimene korraline koosolek toimub augustis-septembris. See koosolek valib uue välissekretäri ja samuti valib ta keskjuhatuse liikmete seast keskbüroo uue juihataja.

Tallinnas, 13. juulil 2008

Taivo Rist,
keskbüroo juhataja

Esileht Põhikiri Programm Kongressid Pressiteated Materjalid Ajaleht Keskjuhatus Piirkonnad Noortesektsioon Naljanurk Valimised Aruanded Liikmeks astumine Välispoliitika